Pages

Followers

Wordless Wednesday : Ice-cream Minion cup


One scoop of ice-cream minion from Baskin Robbins
RM13.50

Anak punya pasal..
Beli jelah.. nak bagi dia good mood.

Dapat yang macam ni.
Gambar asal dah kene ngap si Aisyah,
Tak sempat nak snap sebelum makan..Hehe
Yang small banana tu white chocolate

Click image for more info


Sape gemar makan ice-cream baskin Robbins..?

With Love,
Aini




 

13 comments:

  1. SA!!!!nampak x angkat tangan ni...hehehehe....rugi la sape x suka kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe nampak..nampak..
      Betul tu rugi sape yang x suka makan BR..hehe

      Delete
  2. semangkuk kecik ciput pon dh rm13.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuler masa nak bayar tu terkedu juga la..
      Tapi anak punya pasal takpelah..hehe

      Delete
  3. Makan kek aiskrim pernah. Hehe harga boleh tahan.

    ReplyDelete
  4. Comelnya. Lama tak makan BR. Nanti nak ajak anak anak cuba lah. Berkenan Banana Boat tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti bawak la..takut dh tak jual camtu terlepas pula..huhu

      Delete
  5. kalau banana boat tu uih nangis .... tapi comel bila guna bekas minions tu

    ReplyDelete
  6. Harga kayangan! tapi sedap

    ReplyDelete
  7. lama tk mkn tp biasa tgu 31hb beli yg handpacked pint punya br puas makan

    ReplyDelete
  8. Ada nampak jugak minion cup ni. Belum membeli lagi. Comelnya minion cup, tapi harga tak comel. Hehe...

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)