Pages

website roti boy nmpk menarik

Assalamualaikum,

Selamat pagi readers.. sarapan apa hari ni..? BE sarapan roti wheat dgn peanut butter je.. Utk tgh hari BE akan masak kurma ayam..dah lama tak masak kurma ayam..asyik wat sambal,goreng2 je..cian Azmeer..hr ni ujung minggu jadi wat lah masakan berat skit..(berat dr segi bahan2nye....hehe).

Ok..pernah tak readers tgk website Roti Boy? Zaman BE kolej dulu rajin gak tgk website Roti Boy utk buat rujukan sbb masa tu BE ada final work utk create website sendiri. Tp skg dah lupa dh sbb jarang sgt2 guna software tu. Anyway ntah mcm mana leh tergerak hati nak bukak website RotiBoy ni dan bila bukak BE rasa tertarik sgt dgn design & effects dia..


Cantik kan..? nak visit klik RotiBoy


2 comments:

  1. As salam BE,

    Lama betul akak tak singgah ke sini... Sihat???

    Website tu ttg roti ke? nnt nak terjah ;)

    ReplyDelete
  2. @Marya Yusof

    Waalaikumussalam,

    BE sihat Alhamdulillah..akak sihat..?website tu milik roti boy, cantikkan..?

    Thank you for dropping by kak..(^_^)

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers