Pages

selamat beristirehat..

Assalamualaikum,

Apa khabar readers,?  Ada pergi mana2 ke hari ni..? Hari ni ada event MIHAS kt KLCC dan hari ni adalah hari yg last. Its open for public age 18 and above only. Chewah promote lak kite ye.. BE tak pegi sbb BE tak brape suka sgt tmpt crowded lgpun pun BE dh rasa keje kt sana hampir 2 tahun.. Mmg best dpt rasa makanan halal dr pelbagai negara.. The food, drinks, cosmetics dan macam2 lagi lah. Td my ex colleague dr MIHAS ajak BE pergi tp BE ada homework (kerja rumah..hehe bukan study). Adik ipar BE keje praktikal kt MIHAS, minggu dpn dia hbs lah kot..

Dr td BE duk pk nak masak apa.. Td breakfast macaroni goreng, msh kenyang lgi ni.. Jam 2ptg ni ada citer hindustan..dh lama tak layan citer hindustan..rsnya hr ni pelakonnya Kareena Kaoor dan Salman Khan.. nmpk best gak citer tu. BE penah tgk tp tak pernah tgk dr mula..huhu

Ok lah, BE nk rest jap.. Have a great weekend readers..till then..tata




4 comments:

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers