Pages

Plan seterusnya..

hi..selamat petang..

Td readers lunch apa..? BE mkn nasi goreng kerabu.. ok lah rasa dia tp byk letak cili padi terpaksa lah kene asingkan dulu sebelum makan nasi..kot2 tergigit cili tu mau tak menangis..

Ok, sepanjang BE bersama dgn suami tersayang.. Actually since couple lagi kite plan nak pegi KL Tower tp sampai skrg tak pegi2 lagi..hehe.. punya lah lama kan.. ?

Anyway, BE plan nak pegi sana bulan April ni nnt itupun klau takde apa2 halangan.. BE dh merasa Sydney Tower kt Australia, skrg nak rasa KL Tower pulak.. tentu menarik jugak kan.. Malaysia punya pun ada hebatnya..hehe

  
Sydney Tower, Australia      

KL Tower, Malaysia


Hampir sama kan..? hehe.



No comments:

Post a Comment

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers