Pages

sakitnye hidung..

Selamat pagi..

Hari ni mood yg tak begitu baik sbb asyik duk soksek dr mlm smlm.. mmg tak boleh tido sbb hidung belah kiri sumbat.. sakit dan rimas dibuatnye.. makan panadol pun xde effect apa2 pun.. adoiiii..

Hari ni mmg kene kejelah sbb nak buat gaji orang ni..xde gaji bising lak dorang.. yg tukang buat dan tukang kiranya kite ni sorang je..tension tul..!!

comel je baby ni.. jadi bersin ke tak dia ni..? hehe

1 comment:

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers