Pages

Followers

Wordless Wednesday: Hero Market

Assalamualaikum..

Di Puncak Alam semakin meriahlah supermarket
Sejak Aini duk Puncak Alam ni xde apa sangat la
Harapkan kedai runcit biasa and 99 Speedmart je

1st supermarket besar adalah Econsave tahun 2010 kot lupa dah
pastu Tesco kini Lotus
Start 2019 dah ada Jaya Grocer
Ni Hero Market lak


Penduduk semakin ramai
Supermarket pun semakin banyak
Cuma sekolah je sikit sangat
Kene buat sekolah lagi kalau tak kesian budak2 sekolah jauh
Sekolah swasta ada lah tapi tak mampu bagi yang bergaji rendah..
Renung-renungkan lah..

Tahun ni kene daftar anak sekolah darjah satu
klau lambat susah la nanti..

~Aini~


7 comments:

  1. Speedmart 99 ni kat mana2 pun ada

    ReplyDelete
  2. Tak lama lagi ada starbak ni....

    ReplyDelete
  3. macam-macam supermarket ada yer, mudah nak berbelanja, kak ana follow sini 184 jemput ke blog kak ana naa,,

    ReplyDelete
  4. kawasan baru, mcm2 la kena ada..

    ReplyDelete
  5. Bkn ke puncak alam tu ada uitm? knp sekolah sikit? xkan krjn negeri x rancang kalau ada UA mst populasi akn bertambah jugak.. pelik jugak ye

    ReplyDelete
  6. Area situ memang padat dengan penduduk dan banyak taman kan

    ReplyDelete
  7. Macam2 boleh beli ke kat hero market ni

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Labels