Pages

Followers

Tergantung nak buat kerja

Zaman sekarang ni bila nak buat kerja kene guna internet
Tapi bila internet problem tak boleh nak buat kerja
Isu Aini sekarang ni internet ok, nak buka gmail ke blog ke takde masalah
Tapi bila nak guna computer system yang ada ada link dengan internet ni tapi system tu duk error
Camne tu..?

Satu kerja la nak kene contact company ni untuk check system dorang
Pernah berlaku 1 bulan tu langsung takleh guna
katanya tengah update system dorang so effect pada client yang menggunakan system dorang ni
Lagi banyak la pending kerja..
Dah melibatkan kewangan plak tu..
Aini terpaksa buat cara manual dulu guna Microsoft Excel
Bila dah ok kene la key in balik dalam system
Dah dua / tiga kali keje dah tu..adehhh masalah tul
Bayar beli system ni dah la ribu riban
Tapi slow
bagi Aini baik maintain guna system free online ni
Lagi tak serabut, bila nak ke next level laju je dia buka next page

Joke of the day

Yang system baru ni lambat
bila nak ke next level makan 30 saat utk 1 key in data.. 
Klau kita nak key in 10 data berapa saat, minit atau jam baru nak siap
Ntah2 dalam 8 jam bekerja mungkin leh selit dalam 4 data je
Aini sampai naik give up tapi nak tak nak kene gak la guna system lembab macam Siput B*** ni
Nanti Siput B*** ni marah kat Aini plak nape libatkan dia lak..hahaha

Perut dah lapar ni sebab geram dengan system ni..
Nak coffee la..

~Aini~

2 comments:

  1. AWAL- AWAL TAHUN MESTI ADA JE BUAT HAL KAN..TIME TU LA NAK BUAT SERVICE LA APA LA...

    ReplyDelete
  2. Memang geramlah bila kerja melibatkan internet/system tapi internet/system problem.. stress owh..

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Labels