Pages

Followers

Lunch date bersama hubby tahun 2023

Assalamualaikum..
Lunch tadi hubby wassap tanya dah lunch ke blum..
Aini pun jawab la belum..masa tu tengok jam dah dekat kul 1pm
Skali dia kata jap lagi dia datang jemput nk lunch sama..
Rupanya dia halfday hari ni.. katanya tak sihat

Sebab dah lama tak lunch date berdua
Aini lunch dekat dengan ofis Aini
Ada nampak 1 kedai makan baru buka rasanya dah sebulan dah
Restaurant Thailand
Aro Thai, Eco Grandeur Puncak Alam..

Masuk dalam memang cantik
The interior design is beautiful yet simple

Aini&hubby nk makan goreng2 ja
Air pun order Thai Green Tea
Hubby dulu asyik order air nescafe o ais ataupun Ice lemon tea
Bila dia start rasa air Aini sebelum ni dia pun dah suka dh Thai Green Tea tu
Sementara tunggu order Aini pun selfie la

Cantik kan bunga yang digantung tu..
Bukan bunga betul ya..

Hubby botakkan rambut semalam..
Aisyah ketawa je

Whole view, tu counter bayar, belah kiri dia counter buat air, 
Tingkat atas pun boleh makan

Ayam pandan 5pcs

Nasi goreng ayam hubby
Tak rotate plak gambar..haha

Nasi goreng pataya Aini punya
Lapar punya pasal dah halfway baru teringat nak snap gambar

Total semua RM86.40 ya kawan2

 Apa rasa dia..? Emmm boleh laaa..
Goreng2 dia macam out skit
Maybe sedap lagi klau order yang berlauk..
Air ok sedap

Nak order yang berlauk takut lambat balik ofis nanti.
Maybe next time..

Hubby kata ni last datang..Haha
Dia bab makan memang strict and particular..
Orang utara memang camni ek..hehe

~Aini~

6 comments:

  1. Boleh tahan harganya
    Kalau sedap okaylah

    ReplyDelete
  2. tempat dah cantik tapi makanan pula out ye...

    ReplyDelete
  3. Selamat mengedate. Takpe, try tempat lain pula. Hehe

    ReplyDelete
  4. wah..seronok nya ngedate.

    ReplyDelete
  5. mana- mana orang pun sama Aini...kalau kureng cukup la sekali cuba...hehehehe

    ReplyDelete
  6. Dapat lunch datepun dah best kan Aini..

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Labels