Pages

Followers

Minum petang - Salad makanan sihat

Lunch tadi makan nasi ayam + tahu begedil..pedas lak..
Senak perut duk minum air banyak sbb pedas punya pasal

Sekarang mula la perut ni rasa lapar balik
Kalau tak makan mula la gastrik
Doc kata klau lapar makan, jangan tahan
makan la biskut ke roti ke..

So Aini ada beli salad semalam
memang nak bawak makan kt ofis
Aini suka beli jenis camni
Leh terus makan

Biasa Aini nampak kat Jaya Grocer je ada jual
Kedai lain Aini tak pasti
Makan sorang memang leh habis la

Ni sos dia bagi Thaousand Island

Sos dia and baby butterhead diasingkan dalam paket kecik
Dah letak semua tutup balik pastu shake-shake dia

Dah siap
Bon App├ętit

Pernah try makan salad ni tak..?
Memang sedap
Aini ada juga beli untuk makan di rumah
Pack besar, klau makan dengan nasi Aini akan makan salad ni skali..
Sedappp..
Lagi satu makan salad banyak lagi senang nak membuang..
Lagi cepat la berat badan tu turun..hehe

~Aini~

7 comments:

  1. Tak pernah pulak makan salad beli siap macam ni. Bestnyaa. Mesti rasa sihat2 giteww. Hihi

    ReplyDelete
  2. Fav akak jugak ni...tp la ni dh jarang beli..kena beli dan start semula ni

    ReplyDelete
  3. Eh? Uncle pun belasah salad tengahari tadi... lawan dengan kewpie sesame roasted....

    ReplyDelete
  4. Amboiiiii mengoda sungguh tu tenguk salad tu. Makan gitu pun sodap kan

    ReplyDelete
  5. menu yang cepat dan kenyang bagi akak ni...kalau tak sempat sarapan pun akak mkn salad ni

    ReplyDelete
  6. roti tu apa nama dia, cruiton tu kan ranggup itu yang lagi sedap

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Labels

1990s (2) AdSense (1) almondlondon (2) anakbuah (15) Anniversary (1) artwork (8) ASTHMATIC (2) attitude (2) awareness (1) baby aisyah (5) BabyYusuf (4) baking (1) Balik Kampung (8) BEAUTIFUL (6) Birthday (7) BLOG (2) cakes (2) childhood (1) coffee (5) comedy (1) cousin (1) cousins (4) covid19 (3) Dapur (1) DEEP SEA (1) Dental (1) dentist (2) dessert (3) Diet (1) E-DAY (1) entertainment (6) FAMIL (1) FAMILY (74) Fashion (2) FOOD (44) FUNNY (15) game (2) giveaway (6) Habbatus Sauda (1) Haji (1) HEALTH (44) HEALTHYSKIN (2) HOLIDAY (10) Hotel (1) housework (3) hujan (1) Husband&Wife (21) Insect (1) ISLAM (22) IT (2) juzabakes (12) Kehidupan (1) love (10) luahan hati (8) Lunch (7) MAKEUP (1) manusia (1) MELAKA (1) MINUMPETANG (1) MotherDaughter (12) Motivation (6) movie (4) nature (2) nooraisyah (72) nurraysa (1) OrangeChocBrownies (1) premiumcakes (2) Ramadan (4) RAMADHAN (16) rezeki (9) SALAM JUMAAT (19) sanitizeperfume (1) scammer (2) school (5) Segmen / Giveaway (17) shopping (3) snacks (1) social media (2) socialmedia (1) SongLyric (2) spiderman (1) staysafe (8) syawal (6) Tips (1) toy (2) trauma (1) Wanita (1) wedding (1) weekend (4) worklife (38) youtube (3)