Pages

GIVEAWAY BZ SATU 2022

Hello all dear bloggers..

Saje-saje Aini blogwalking
Nampak lah kawan-kawan share GA ni..
Rasa macam dah lama tak join GA ni kan.. 
Ok sape nak join leh klik banner di bawah ni ya..



 Syarat-syarat dia simple je..

💝 FOLLOW blog ZARIDA
💝 Beralamat di MALAYSIA
💝 Buat satu posting dengan tajuk GIVEAWAY BZ SATU 2022 dan masukkan sekali banner di atas dalam entry tersebut dan back link ke entry giveaway ini
 💝 Sila tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen entry giveaway ini.


TARIKH TUTUP:
13 OGOS 2022, jam 11.59 malam


SENARAI HADIAH:
👉 1x set Inai Republic (Pilihan Leopard Edition atau Chocolate Edition)
👉 1x Inai Mommy (Pilihan warna:  Red, Maroon, Pink, Brown, Black)
👉 2x Inai Baby (Pilihan warna:  Red, Maroon, Pink, Brown, Black)
👉 Saguhati Penyertaan - akan dimaklumkan kemudian.


Wishing you all good luck..
Menarik tengok hadiah2 dia tu..kan..kan..hehe

With Love,
Aini

10 comments:

  1. Alhamdulillah, Semuga berjaya, Ok sallam kenal, Aini

    ReplyDelete
  2. good luck hehe. kita pun baru join

    ReplyDelete
  3. insyallah kita cuba nanti

    ReplyDelete
  4. blogwalking dari GA yg sama https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2022/08/giveaway-bz-satu-2022.html

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen... All the best!

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen.. semoga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)