Hujung minggu - spring cleaning & beli pintu baru untuk mama

Assalamualaikum..

Baru nak update blog..
Semalam agak letih sebab puasa.. nak habiskan puasa 6. 
Kira semalam Aini dah raya la.. Alhamdulillah
Tinggal ganti puasa ramadhan je la..byk lak tu haha..

Semalam Aini kerja pastu dengan sakit kepala yang teramat kuat..
Aini pulak tak bangun sahur masa tu.. tau2 dah dengar azan Subuh..memang tak sempat la nak sahurnya.
Tengok jam lagi 3jam je nak berbuka, bertabah dan tahan jelah sampai berbuka..

Hujung minggu baru ni sambung cuti dengan hari Wesak.
Klau ikutkan minggu tu la orang berhari raya di rumah kawan2 atau saudara mara kan..?
Tapi Aini pula duk spring cleaning dan cari pintu utama untuk mama Aini.


Pack baju Aisyah yang dah tak muat dah.. senang simpan dalam vacuum storage bag..

Simpan toto/comforter dalam vacuum storage bag.. takde la penuh sangat dalam almari kan.

Isnin baru ni pi kedai pintu di Paya Jaras, Sungai Buloh
Nama kedai pintu ni JR Doors..
Tengah tunggu sales lady buatkan quotation, Aisyah sempat la jadi cameraman
Siap suruh Aini buat cara tu cara ni.. kita pun ikut jelah..

Tengok la gambar yang Aisyah snap ni..
Sambil snap sambil dia ketawa..haha


Pilihan mama Aini suka design ni. Gold frame glass..
Pintu akan divanish ikut warna pilihan mama nanti.

InsyaAllah dalam masa 2 minggu akan siap pasang di rumah.
Hubby hadiahkan pintu ni untuk mama Aini..
Nanti dah siap pasang di rumah Aini update ya.

So far total semua tak sampai RM1500
Semua termasuk siap pasang and delivery..
Consider murah la kan..

Nak tukar pintu baru boleh klik di bawah
Facebook : JR Door
Whatsapp : +6017-3377718

Nak beli vacuum bag storage klik di bawah


Selamat bekerja semua..

With Love,
Aini

2 ulasan:

  1. wah pintu baru ye rumah aini heehee....
    senang kan pack baju2 dalam vaccum bag camtu.
    selalu guna bila travel je :D

    BalasPadam
  2. tQ aini... br nk tanya beli vaccum storage bag tu kt mana terus ada link.. selamat hari raya ye

    BalasPadam

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)