Help..Blog ada virus

Assalamualaikum..

Kesian kawan blogger Aini datang singgah blog Aini ada virus.
Kejap ada kejap takde..


From Mr.Google



Macam mana kita nak buang virus dalam blog ya..?
Boleh share tips tak..?
Please sesiapa ada tips atau dapat tau info dari mana-mana boleh tinggalkan di komen?

Kalau blog kita ada virus ni nanti ramai pula taknak singgah blog Aini yang comel ni..Hehe

With Love,
Aini


P/s: Rasa nak lunch kt Sushi King la.. (Hai belum waktu lunch lagi ni)

5 ulasan:

  1. W'salam, sis tak boleh follow sebab ada virus..
    Next time sis singgah and follow okay..

    BalasPadam
  2. kena vaksin ni...! hehe

    BalasPadam
  3. Setakat ni, takda apa masalah.

    BalasPadam
  4. semoga lekas sembuh blognya

    BalasPadam
  5. Haah ada virus..kak SA sampai budak IT call...ada buka website apa sbb ada virus...muahahahaha...

    BalasPadam

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)