Lunch - The Ink Library Eco World Puncak Alam

Assalamualaikum..

Cerita jumaat lepas.. 
Hari jumaat kan rehat panjang.
So diri ni teringin la nak makan Sushi King di Eco World Puncak Alam
Sekali sampai takde elektrik la pulak..
hati kecewa.. keluar dari sushi king 30 saat elektrik ada balik tapi masih tak boleh makan sbb preparation di dapur x ready lagi..
Hmmm takpelah so Aini makan di The Ink Library

Tempat dia sangat cozy..
A small meeting or meet some clients sesuai pi tmpt ni.
Aini rs makan western jelah..
Takde rasa nak makan nasi masa tu..
Dah order si clunter, terus bayar dan pi tempat meja makan.
Sementara menunggu Aini pun snap² la..
Takde orang sangat masa tu so agak selesa klau makan sorang²..hehe.

Jom tengok gambar..



Ordered chicken grilled

Thai latte.. sedap sungguh

Oklah.. nak pi makan sushi maybe next time..

Kene tengok mood gak
Aini persaan blog Aini macam takde virus dah?
Ntah apa Aini duk belek² pastu buang mana tak perlu..
Harap xde virus lagi la lepas ni..huhu
Jahat tul tau..

With Love,
Aini

P/s: Masih pi open house ke tu? 


6 ulasan:

  1. Tiada rezeki makan sushi. Nasib baik ada kedai makan lain yang sedia makanan sedap.
    Ya masin ke rumah terbuka :)

    BalasPadam
  2. Sedapnya chicken grill eh tu....lama x makan...eh..ada lagi la virus Aini...kak SA klik je link Aini dia keluar pop up virus..

    BalasPadam
  3. Cantiknya restoran ni. Buku2 kat tepi tu real ke dummy je?

    BalasPadam
  4. Macam omputeh deco kedai. Cantik.

    BalasPadam

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)