Pages

Wordless Wednesday - OLD




 Cerita ni dah tayang pada bulan July 2021 tapi bukan di Malaysia.

I found this story from youtube..
Boleh tengok trailer dia Old - Official Trailer

Cerita dia sangat menarik dan scary juga la klau wujudnya Pulau ini di dunia kita..
Dalam masa 24jam, you guys dah more 10 years older than your age..

Anak mereka umur 10 tahun dah jadi dewasa.. anak umur 2 tahun jadi remaja.
Sehingga mereka terlanjur secara tak sengaja disebabkan budak2 tu kata hanya bermain tapi parents dia tengok perut anak dia dah bulat (mengandung)
Anak dia tak tahu langsung.
Cepat je 10min camtu anak dia nk beranak..
lepas lahirkan baby..baby tu meninggal pastu terus jadi abu.
Disebabkan masa di pulau tu jadi begitu pantas sehingga baby tu antibody tak jadi kuat.
Sedih kan..?

hari tu Aini tengok di Apps Stremio.
Kat Netflix tak available lagi rasanya..
so Aini tak pasti cerita ni dah tayang kat mana lagi.

Enjoy watching..

Wit love,
Aini



2 comments:

  1. ngerilah pulak..semua laju je ye

    ReplyDelete
  2. Aah laju sangat..menarik gak la cerita dia..

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers