Pages

Followers

Suami seronok dapat guna public phone

 Assalamualaikum

Tiba-tiba Aini dapat panggilan dari nombor yang tak dikenali tapi Aini jawab juga la..
Kot2 ada panggilan kecemasan, kita pun xtau kan..?
Sekali keluar suara jantan.. 

Suara dia sampai Aini tak paham apa la orang ni cakap.
Aini tanya sape ni.. Dia jawab Abang..Aini diam je sambil ckp dlm hati abang mana plak ni..

Hati mula risau macam mana dia tau nama panggilan nickname dalam keluarga Aini.. 
Family Aini tak panggil diri kita Aini.. Ada la nama tersendiri..bermula dgn huruf J..hehe

Aini hampir tutup panggilan tu.. Sekali kuar whatsapp hubby.. Aini guna whatsapp web masa tu..
Bila bukak rupanya dia bagi gambar dia dengan guna public phone..

Adeii hubby hubby..
Buat kita takut je..
Rupanya dia excited sangat lama giler bertahun2 tak guna public phone.
So dia cuba try in error boleh plak call.. Hahaha



With Love,
Aini


2 comments:

  1. Hihi..memang excited kalau dapat guna public phone. Function sampai call Aini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuler.. klau kite guna pun mesti excited juga..

      Delete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Labels