Pages

Happy birthday dear self

 



Happy Birthday to my beautiful self.
Xde gambar birthday girl dalam gambar ni..hehe

Ni gambar semalam..pi lunch dekat luar dengan my mama skali..
Visit cafe baru uncle Aini di Glenmarie Golf Club, Shah Alam.
Nama restaurant dia Pine Cafe
Western food dia sedap.. 
You all should try ya..

Actually lunch sana bukan celebrate birthday Aini pun..
saje jln2 bawak my mama and Aisyah kuar jalan2..
Yelah dh lama tak bawak dorang pi jalan jauh.

Alhamdulilah hari ni Aini masih bernafas di dunia ini.
My wish untuk birthday present so far taknak apa2 pun.
Klau dah boleh rentas negeri mmg Aini ajak hubby pi cuti di Penang or Langkawi.
InsyaAllah ada rezeki dapatlah pi sana..
Tak kemana pulau2 tu..hehe

Yang penting Aini dapat doa dari parents Aini..
Mother in-law..
Adik beradik dan Suami tercinta.
Tupun dia tak wish lagi ni..
Kite diam je dulu.. kot2 la dia saje nak buat surprise ke apa..hehe..
Selalu dia akn wish kul 12mlm..
Kite pun tunggu la buat2 tido aleh2 dua2 tertido..
sedar2 dah subuh..hahaha..

Dengan sempena Birthday Aini..
Aini sedekah budak2 bengkel ni dan bos Aini nasi beriani gam..
Semoga Allah murahkan rezeki Aini sekeluarga.. Aaminn..

Nak tau umur Aini ke..?
Yelah Aini bagi tau la,..
Aini dah 36 tahun..
Numbers doesn't matter as long as the heart the image is pure and young..kan..kan..?
Hehehe

With Love,
Aini




2 comments:

  1. Age is just a number.
    Happy birthday Aini.. Semoga sentiasa dikurniakan kesihatan yg baik, dilimpahkan rezeki yg seperti air mengalir

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear Ammi.. InsyaAllah Aamiin..

      Delete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers