Pages

Salad burger king

 Assalamualaikum..

Hari ni mood nk lunch berat xde rasa sangat.. 
Pukul 2 Aini order burger king tp  bukan yang berat. 
Just Salad & fries je..

Expectation salad seperti digambar nampak sedap tp bila dapat alaaa mcm ni je ke.. portion dia x brape byk nasib baik la order fries yg large..

For me rasa tak kenyang sangat kalau makan tu je..hehe


With Love,
Aini


4 comments:

  1. Portion dia kecik je eh. Mujur jugak order fries large kan. Makan macam ni rasa tak puas sikit sebab tu rasa macam kurang kenyang kan. Agaknya kena ada nasi jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuler kecik je.. hbs mkn mmg rs kenyang kejap.. ni dh lapar balik dh ni..haha

      Delete
  2. brapa ringgit harga salad secotet ni?

    ReplyDelete
  3. salad secotet ni rm4.90..mahal kan.. sedap lg mix salad kt dlm tesco tu siap bagi sos lg..salad pun byk..

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers