Pages

Followers

Makan di Pop Meal Puncak Alam

Assalamualaikum..

Pejam celik pejam celik dah 5 hari berpuasa kan
Aini nak share seminggu sebelum puasa Aini lunch di Pop Meal
Makanan dia xde lah meriah sangat tapi rasa dia bagi Aini sedap la..

Pernah makan di Pop Meal tak..?
So far ada a few mall ada kedai makan Pop Meal ni
Sekali sekala nak makan sana ok la..



Waiting for our food..



Spagetti Carbonara RM22.99

Aisyah habis makan spagetti..suka dia..

Sebelum balik, Aisyah nak makan ice cream..

Kalau nak order Pop Meal dari online Apps dia sendiri boleh dapat banyak diskaun.
Boleh la cuba2 nanti..

App Pop Meal

~Aini~

9 comments:

  1. aisyah...acik tengok aisyah makan aiskrim waktu tengahari macam ni rasa nak minta sikit..

    ReplyDelete
  2. Jap, tema dia western ke melayu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada 3 uncle.. Malay, chinese & western.. Indian illek..

      Delete
  3. Selalu rasa nak singgah tapi tak tersinggah2 lagi haha. Selamat berpuasa ye Aini. Dah start kerja kat tempat baru ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berpuasa Carneyz.. blum start lagi.. InsyaAllah Isnin depan..minggu pertama April

      Delete
  4. Sedaplah agaknya ye makanan dia....Aisyah boleh habiskan tu 👍

    ReplyDelete
  5. Sedap la kat selera Aisyah tu kan...bukan main lagi ralit dia makan aiskrim

    ReplyDelete
  6. Banyak cabang kah tempat ini kak? Saya akan ke Penang July ini. Kalo ada di Penang pengin juga nak datang dan coba. Anak saya pun suka sangat spaghetti Alfredo atau segala yg creamy macam tuh ❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy tengok cawangan dia banyak di bandar KL dan Selangor. Di Penang tiada

      Delete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Labels