Pages

Followers

Selamat kembali ke sekolah


Assalamualaikum..

Ramai busy hantar anak2 first day of school kan?
Especially untuk year 1 & Form 1 and also kindergarten yang mana start hari ni..
Macam Aisyah dah start minggu lepas dah..
Hari ni Aisyah tak sekolah sebab semalam dia batuk demam
Asalnya hari Sabtu tu dia dh start flu dan batuk
melarat la dia batuk terus demam
Harap hari ni Aisyah semakin sihat la..

Yusuf anak sulung adik Aini tahun 1 dah
Dia pun batuk dan tak dapat pi sekolah kafa dan SRK hari ni
Pagi tadi pun dia dah duk batuk nonstop so bawak dia pi ambik nab kat klinik
Semoga aisyah & Yusuf cepat sembuh

You guys lunch apa td..?
Esok last lunch luar ya..hehe

~Aini~

3 comments:

  1. kesian aisyah baru mula sekolah dah tak sihat ye...budak2 memang senang berjangkit

    ReplyDelete
  2. skjp je anak2 dh masuk sekolah kann., hehe

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Labels