Pages

Followers

Zulaika peneman Aisyah di taska

Semalam dah start minggu ketiga Aisyah sekolah
Dekat sebulan dah Aisyah sekolah rupanya

So far ada nampak improvement
Cuma Aisyah ni nampak pemalu orangnya dan soft person macam mama Aisyah dulu²..hehe
Asal balik rumah je Aisyah ngadu Zulaika usik Aisyah
Zulaika (anak buah aini) ni suka ngusik.. bukan ngusik cara tak elok.. lembut² je tapi Aisyah ni cepat sensitif.. Hehe sian Aisyah

Tapi bila dorang balik sekolah sama²
kat rumah bukan main seronok main sama² pulak..haha
Biasa lah kan budak²..kejap ok kejap tak ok
Kejap mcm best pal lagi nak berkepit je..

Teacher Aisyah sama dengan Zulaika.
Same class sebab dorang sebaya tp tak duk sama meja la.
Munkin teacher dia nak bagi dorang berkawan dengan yg lain.
Cuma setiap kali dorang buat class projek dengan teacher Zulaika akan duk sebelah Aisyah jadi peneman. Klau ada game teacher mesti akan bagi dorang buat sama². Comel je... 
Jom tengok gambar teacher dorang share

Nampak Zulaika sebelah Aisyah..hehe

zulaika pun dah siap susun shapes


Game partner

Pagi2 Aini dah ikat rambut Aisyah kemas dah
Pastu dia kata dia taknak ikat nak lepas..
Kita risau takut dia rimas so Aini kepit je rambut so tak kaco mata dia..


Hari ni teacher suruh kids bawak buah epal & buah oren sebiji
Taktau apa class projek dorang hari ni..

Petang2 nanti teacher akan share gambar & video setiap activity dorang belajar
Atleast kite nampak improvement anak kan..
Setiap kali share kat phone Aini kene transfe ke dalam pendrive..
klau tak berat phone nanti..haha

~Aini~






2 comments:

  1. cantik la uniform sekolah aisyah..elegant & luxurious look

    ReplyDelete
  2. comel je seragam dieorang. bagus la dah berkawan baik skrg 😄

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Labels