Pages

Followers

Lama Aisyah tak main playground

Semalam cuti Hari Kemerdekaan yang ke 65
Sama umur dengan mother in-law Aini
Birthday dia awal..20 Ogos
Kalau sama tarikh leh buat kek warna bendera..Hehe

Petang semalam Aini pi umah adik Aini
Berpakat nak bawak anak-anak pi main taman.
Aisyah lagi lama tak main..
Berapa kali cancle sebab kerap hujan petang-petang ni..
Disebabkan dah agak mendung so kita pi yang dekat je..belakang rumah adik
Kalau tak Aini nak pi taman besar skit tapi tu kene bawak kereta la..


Baru je 15 minit main dah mula rintik..
Cepat2 la balik..nasib baik dah stanby payung
Aisyah main swing pun kejap je..muka nampak takut je kata nak turun..haha
Mungkin Aisyah gayat skit la tu..sian dia
Tapi masa nak balik rumah Aini tanya dia best tak..
Dia jawab besttt....

InsyaAllah weekend ni nak bawak dia pi main dalam mall 
Macam Molly Fantasy tapi nak cari lagi tempat menarik..

You all tahu ke tempat mana best untuk indoor game budak-budak?

With Love,
Aini

 

1 comment:

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)