Pages

Followers

Giveaway Suka-Suki Mamapipie

Dah lama tak join GA ni.. today baru la nak join ni haaa..
Busy bebenor Aini ni..So blogwalking jap ternampak la GA mamapipie..
Sila lah join ya..Leh klik di banner .. masih sempat lagi ni.. 


Tarikh GA dari 14 September - 1 Oktober 2022

Syarat penyertaan mudah aje:

  1. Terbuka lepada semua blogger di Malaysia.
  2. Buat blog post bertajuk "Giveaway Suka-Suki Mamapipie". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.
  3. Nyatakan 1 blog post mama yang menjadi kesukaan korang beserta link post tu. Saja mama nak tahu post mama yang disukai. Nak bagi semangat mama naik sikit.
  4. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com dalam bloglist korang
  5. Jemput Follow Media Social Mama (tak wajib pun)  || Instagram | Youtube | Twitter | FB Page| |
  6. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini..


Aini lebih suka baca bab Agama.. Sebab ada beberapa kita tak tahu mana betul dan salahnya..

Kite ingat boleh tapi sebenarnya tak boleh dan juga dengan cara tidak sengaja. Tapi bila kita dah tahu kita kene betulkan dan jangan la buat-buat tak tahu pula kan.

Kita as a Muslim perlu ambil berat cara solat dengan betul. Mungkin ada juga Aini sendiri terlepas pandang dengan cara tidak sengaja tapi bila dah tahu insyaAllah akan diperbetulkan..

Pilihan tajuk: Hukum Sujud Di Atas Telekung

Good luck ya you all..

Aini aim handbag tu..haha


With love,
Aini

9 comments:

  1. Selamat bersegmen.. dah lama tak join giveaway

    ReplyDelete
  2. esok last nak join ni...good luck

    ReplyDelete
  3. Allah, akk terlepas. Ingatkan tarikh tutup 15/10 🙆

    ReplyDelete
  4. Hello, jemput join GA Cuya :) https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)