Pages

Followers

A&W Beef Burger yang entah apa-apa..

Mungkin lah beef burger A&W ni takde salad..
Tapi kan takkan la nak bagi yang sangat kosong macam apa Aini dapat ni..
Ini Aini beli drive-thru sebab susah dapat parking..Buat di station minyak Caltex
Kalau dine in mau patah balik ke kaunter..
Beli regular set.. takde root beer float ya.. Total RM14

Bila makan rasa agak dry..
Klau ada slice of tomato and salad ok lagi..
Aini tak ingat dah menu beef burger ni camne dulu..
Tengok pada gambar iklan tipu tu nampak sedap la.. 
Ada nampak mustard nak terkeluar meleleh and pickle situ..
Tapi tengok apa Aini dapat..? Mustard takat calit camtu je..

Gambar iklan A&W yang nampk sodap sangat tu..
Tapi tengok la apa Aini dapat..?


Tak habis pun makan..
Roti xde sapu apa terus letak daging, 2 calit mustard, tomota sauce..No pickels

Hari tu ada orang belanja Aini ayam goreng A&W
For me tak kene pada tekak..
Sangat tebal, keras
Bila dah sejuk isi keras..

Bukan nak demand cuma tak sama macam serve zaman dulu2.

Hmm entah la.. malas la nak makan benda fast food ni..
Nak serve orang tak jujur..
Macam mana nak maju..
Lama-lama tutup la..


Nope, I didn't enjoy it and I didn't even feel surprised at all..
More to the shock of what I get.

I give you 2/10

Kalau zaman dulu early 2000 boleh la bagi 8/10
Now I down rate ya.. Sorry

With Love,
Aini






3 comments:

  1. takpe banyak pilihan di tempat lain yang lebih sedap

    ReplyDelete
  2. adeh, sedihnya. macam burger kita buat sendiri kat rumah untuk anak. kosong je

    ReplyDelete
  3. sedihnya baik beli burger tepi jalan lagi pueh hati kan kalau gini, kadang ikut cawangan juga akak rasa... ada cawangan helok ada yang hampeh gini

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)