Pages

Bila anak hack fon kita

Assalamualaikum..

Sepanjang kejadian ular masuk rumah tempoh hari tu memang makan masa untuk Aini pulih
Nak biasakan diri di kawasan yang ia lalu..
Asyik terbayang je terutama bila nak buang sampah sebab ia lalu area situ.

Alhamdulillah sekarang Aini dah ok..
Cuma nampak benda bergerak atau nampak shadow lain kepala automatically terpandang..Haha
Tapi trauma tu kira dah takde lah..

Ok, base on topik..
Aini masuk ofis buka la fon jap tengok gambar..
Sekali tengok muka dia je yang banyak..
Tau berapa banyak Aisyah snap gambar..?
Hampir 100 you..
Jenuh la mama dia nak buang..
Kadang2 gambar Aini yang tak berapa senonoh pun dia snap..
Senonoh muka buat pelik, tengah bercakap dengan abahnya leh dia snap..
Buruk la rupa Aini dalam gambar tu..Adehhh...

Fon Aini memang ada lock..
Tapi before unlock kan ada icon camera kat tepi tu..
Haa Aisyah pun dah pandai usik..
Camera on je dia pun on la..

So funny..



Yang paling kelakar aini pernah tengok..
aisyah tangkap gambar lubanghidung dia..hahaha
Nak intai apa ada kt dlaam lubang hidung dia kot..

You all pernah kene macam ni tak..?

With Love,
Aini
 

4 comments:

  1. kalau akak pun mau lama nak hilangkan fobia ular tu, sentiasa teringat dan rasa debar kot sedara mara dia datang pulak.
    Biasa tu hp kene hack dengan anak, kalau ambik gambo bukan sikit beratus

    ReplyDelete
  2. hahhaha ni slalu kena gak ngan Uyum... tetiba buka hp, tgk muka dia berlambak... ngan ntah pape pun video hahha sampai berat dah hp sndri.. satu keje plak nak men delete nya kan :D

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)