Pages

Alhamdulillah blog dah ok..

Assalamualaikum..

Dah lama Aini menyepikan diri.. 
Bukan  apa Aini takut pula bila update blog nanti kene virus kat kawan-kawan blogger.
Aini berjaya remove yang patut dibuang..
Dan ada juga seorang hamba Allah rakan blogger yang baru kenal offer diri untuk bantu tanpa caj apa-apa..
Terima kasih Dasir ya.. Leh la singgah ke blog Dasir ni..

So macam biasa Aini akan update cerita baru..
Banyak nak kene update ni..hahaha
Buat draft2 dulu.. klau ok kita post on time ataupun auto publish..

Aini baru masuk keje semalam.. 
Kene 2 hari MC akibat asma yang teruk.
Alhamdulillah bukan sebab covid.

Ni sebab cuaca, pastu makan buah mangga sampai tak hingat dunia..
Malam-malam dah kene serang asma..padan muka..haha
Tapi tuler Doc agak risau sebab kerap pakai inhaler warna biru ni..
So dia bagi inhaler baru kene pakai 2 kali sehari setiap hari.. 
Itu untuk prevent dari kene asma..
Yang biru Aini selalu pakai tu untuk hilangkan sakit je tapi tak elok guna selalu sebab steroid kan.

Ni inhaler baru pakai 2kali sehari setiap hari.

Yang ni Aini duk selalu pakai sejak kecil

Aini harap semakin berumur ni semakin sihat la..
Kalau diserang asma bila tua2 nanti sian suami anak nak jaga Aini..huhu

Haih dah lari tajuk ni..
Ok nanti Aini update cerita baru lak ya..

With Love,
Aini



10 comments:

  1. Alhamdulillah, blog dah kembali ok. Semoga Aini terus sihat hendaknya. Aamiin...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..semoga sihat sentiasa..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah blog dah ok. Semoga Aini sihat selalu.. Aamiin..

    ReplyDelete
  4. Semoga cepat sembuh dan kembali berblog.

    ReplyDelete
  5. Akak kalau sejuk melampau memang akan diserang asma...tapi dah 2 tahun x kena..eh..ye la..dah 2 tahun x kena..

    ReplyDelete
  6. alhamduliah... dah x kluar virusss hoyeee!!! dah rasa selamat nk tglkan komen kat sini :)

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)