Pages

Followers

Dapat rehat lama.. Salam Jumaat

 Assalamualaikum..



Salam Jumaat semua..

Hari ni buat kali pertama Aini dapat rehat lama di tempat kerja baru Aini ni..
Start 1230pm - 2.30pm ( dah sama waktu kerja kerajaan plak )
Bukan apa sebab covid ni dah lama kawasan rumah Aini (Puncak Alam) tak buka untuk solat jumaat disebabkan kes semakin naik. 
Baru hari ni officially boleh solat jumaat tapi ada hadnya.. kene daftar nama (1st come 1st serve).

So 1230pm Aini balik rumah sebab dah dekat sangat. Budak2 kat bengkel ni taknak Aini stay kt kedai dia kata bahaya.. 

Yelah kawasan bengkel kereta ni kawasan perindustrian dan penuh dengan orang2 luar kiri kanan. Klau jadi apa2 bukannya org leh dengar pun. 

Bila semua dah keluar bengkel akan tutup.

Balik rumah nampak la Aisyah tgh sedap menyusu kt sofa depan dengan cousin dia tengah bermain. 
Happy dia nampak mama dia tapi balik kejap jelah.. kul 2 dah start gerak balik ke bengkel.

Tupun Aisyah dh mula nangis.. Aini rasa tak sampai hati nak tinggalkan dia.
Hubby baru nak suapkan Aisyah lunch, so hubby kata xpe gerak je nanti dia ok.
Aini senyum and bye2 kat aisyah.

Dah sampai bengkel dah..
miss her already..

With love,
Aini


No comments:

Post a Comment

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)