Pages

Followers

Bercuti di Melaka

 Assalamualaikum..

Dapat announce tak lama lagi Melaka akan dibuka untuk pelancong..
Boleh la cuti2 Malaysia kan..??



Tapi seperti biasa kita ikut norma baharu ya..
Jaga SOP dan jaga diri.. 😘
Klau nampak crowd tu jangan la pi.. tunggu bila tak ramai sangat leh la pi ya...

Aini bukan orang utara suka ckp pi pi ni.. dah terikut hubby ler ni..
Dia org KL tapi parents dia orang utara so apa dia cakap kat Aini bahasa Utara ni kadang2 Aini tak faham
walaupun dh 11 tahun kawin..hahaha.. 

Ok..Aini nk suggest you all try stay kat Hotel ni..
Leh baca post Aini ni klau nak tengok rupa hotel dia..

Harga dia sekarang Aini tengok consider murah lah.. 
Takyah tunggu cuti sekolah pun ok..
Mungkin boleh pi Jumaat sampai Ahad..
Nak pi Melaka pun takdelah jauh mana kan..??

Aini ni klau dah leh rentas negeri ni 
1st things 1st Aini nak pi Penang or Langkawi..

Mungkin pi Penang dulu sebab nak jumpa aunty hubby kat sana..
Dia tak pernah jumpa Aisyah lg..

Ok nnati kite sambung topik lain pula..

With Love,
Aini

5 comments:

  1. Tak sabar tunggu announcement boleh rentas negeri..dalam kepala ni, macam-macam tempat nak pergi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe sama la kita.. dah ada dlm list dh pun cuma nk pi tu xtau lg..

      Delete
  2. Seronoknya dapat bercuti ke Melaka. Last pergi tahun 2019. Semoga nanti dapat bercuti ke Penang dan Langkawi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah.. mana tau rezeki kite bertembung kt sana..hehe

      Delete
  3. Lama dah ammi tak gi penang. Last 2009 rasanya. Langkawi lagi lah tak pernah jejak langsung

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)