Pages

Dapat interview tapi...

Assalamualaikum..

Aini dapat incoming email 
Nampak tajuk interview je..so Aini buka lah


Setahu Aini memang takde apply jawatan ni..
Kalau bab sales memang tak lah.. I suka design2 je atau pun account ok lah
Sekali bila baca sampai habis rupanya jawatan sebagai Sales Manager..

Gaji memang wow lah 
Tapi Aini kureng la bab sale..
Aini ni memang tak pandai bab sales nak cari client 
Dan lagi satu Aini tak pandai bercakap..Bukan jenis yang talkative

I think I have toi just let it go..let it go..
Haa Aisyah baru la minat dengan cerita Frozen ni..
Lambat kan Aini bagi dia tengok
Sebabnya sebelum ni dia suka tengok spiderman..
Eh dahlari topik la..
Ok la itu saje nak bebel dalm blog ni..haha

With Love,
Aini




 

6 comments:

  1. Sama la x minat bab2 sales ni...lepas SPM dulu ada gak cari kerja ntah cane kena buat sales..bawak bag dari rumah ke rumah la apa la...ermmm...mmg x la...

    ReplyDelete
  2. Part nak cari klient tu memang kena muka tebal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul.. bila tak dilayan tu lagi tebal muka..

      Delete
  3. Akak pun tak minat buat sales.
    Biarlah kita pilih bidang yg kita minat sbb nanti kurang stress-nya, dan kita lebih bersemangat utk deliver yg terbaik. My 2 cents ✌️

    ReplyDelete
  4. tengok gaji sales memang tinggi sbb komisyen pun masyuk. tp nak kena cari klien dan close deal capai monthly kpi tu yang aduhh

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)