Pages

Followers

1st time beli barang online

Assalamualaikum,

Apa khabar readers? Dah lama BE x update blog disebabkan dgn kemalasan nak update Blog BE senyap je tp blokwalking tetap diteruskan.. Ada juga yg rajin visit blog BE..thank u so much.


Ok, smlm kan BE follow blog n' fb happylifeshoppe, smlm dia umumkan jam 1230pm leh order inner cover neck.. BE pernah cuba drpd kawan BE yg penah beli dr kedai tu.. kain dia cukup lembut dan selesa sgt2. Jadi tepat jam 1230, BE dh start order (advance sgt kan..?) haha. Kawan BE pun order gak.. Dan pagi td kul 7.45am, BE tgk blog kedai tu alik dan kebanyakkannya dh sold out.. Nasib baik BE sempat order smlm klau tak mmg melepas lah.. Klau nak beli inner cover neck kene beli time hujung bulan baru ada..klau nak beli awal atau pertengahan mmg dh sold out lah.. Dah dekat sebulan tau BE tungggu..hehe. Pagi td BE baca emel yg dia akan post barang tu pada hari ni 30.1.2013. So maybe sampai esok la kot.. So excited..







4 comments:

  1. Cantik jugak...akk selalu jugak beli on9 nie dekat Radiusite atau AlHumaira pun cantik2 tau BE.

    ReplyDelete
  2. Hehe ye ke kak... nnt BE tgk tp kene control beli online ni.. Takut addicted lak..huhu

    ReplyDelete
  3. haaa..... 1st time ni kena ber awas sket ni.. nati addict.. hikkhikk.. (akak letewww)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul2..klau dh addicted hancussss...hehehe

      Delete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Labels