Pages

MC for today

Assalmualaikum,

Hari ni BE mc sbb kene flu teruk smlm.. Doc nak bg ubat spray kt hidung tp BE xnak sbb takut pedih, takut kene bersin balik bila dh spray and mcm2 lagi. Bila BE bersin BE akan semput dan leh buat BE terlampau letih.

Hari ni dpt surat drpd PM kite.. Walaupun drpd dia tp buka dia hntr satu surat pd BE je.. dia bg pada rakyat dia.. BE rs ramai yg dh dpt kot.. Copy printed for the whole malaysian people.. (^_^)

Nak tgk surat dia..? Surat tu info utk di mana kita akan mengundi pada PRU13 ni... to me its a very good info for us to know where to vote, right..?




 

Leh la siman kalendar dlm purse..hehe





2 comments:

  1. Happy new year dari Pm yea,aa semput tu pun jaga elok2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy New Year..
      Ajuk k.gee ye..? hehe

      Delete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers