Pages

Melepak sambil dating

Skrg jam kul 7mlm. BE di opis hubby BE.. Hubby ada keje skit, so BE melepak di tmpt meja hubby sambil berblogging dan 'memasak' (game dlm fb chefville).. hehe. Hubby duk depan BE sambil baca paper.. tgh rest jap.. Romantik tak..? (apa yg romantik ntah)

Hubby mungkin habis keje kul 8 lbh so BE wat lah bende yg tak membosankan seperti 'memasak'..haha. Mmg dah ketagih main chefville ni sampai adik dan kawan2 BE pun dah addicted. Readers rajin tak main game kat fb ni..? BE suka main bende yg baru, bila dh bosan main balik game yg lama.. gitu lah antara sbb BE bukak fb.. its all i wanted to play the games..ada juga berkomunikasi dgn kawan lama itpun klau dorang free online..klau tak BE main game je..hehe

Ok, nak sambung 'memasak' jap ye.. Later will be update a new topic.. till then bye2..

No comments:

Post a Comment

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers