Pages

Lutut injured

Dengan mata yg tak brape nak buakk luas, BE type jugak lah sbb mana tau kot2 leh hilang ngantuk ke.. Smlm tido agak awal skit skit la, dlm dekat kul 1030 dh ngantuk tp bgn awal ni lg ngantuk lak.. Bulan syawal dh nak habis, hari niBE masih puasa 6..hehe.. Esok dh last puasa, lusa raya lah.. Kebetulan lak jmaat ni opis BE wat open house, level BE je. Ada yg nak order sate willy (tul ke nama kedai sate tu) lg satu ada yg order nasi arab.. Daging kambing xleh mkn byk nnt pening pala..

Lutut BE injured sejak khamis lepas. BE ingat semasa solat subuh, slps rukuk BE nak sujud, lutut BE terhentak kuat di lantai. Bila nak bgn alik lutut BE tetiba rasa sakit. Sampai lah skrg lutut BE ada bengkak skit, urat lari ke, tulang lari ke BE xtau. Smlm hubby BE urut lutut BE sampai nangis2 BE, betapa sakitnya bila disentuh (tekan skit atau pun lipat kaki). Minggu dpn nak g berjalan jauh ni, lutut sakit ni x syoklah nnt.. huhu


6 comments:

  1. ehhhhh...jgn sakit-sakitt!!!
    nnti kene tinggal...!!
    ehihihihi..

    ReplyDelete
  2. @lisa_lisz
    Tak kira..nak pegi jugakkk...Uwaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. insyallah nanti elok la lutut tuh...:)

    ReplyDelete
  4. pastu,BE wt macam mna dgn lutut,,,

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, beransur pulih slps mkn ubat doktor bg..takde kene operate pun cuma tulang kite bergesel antara tulang lain tu jd sakit tu. So doc bg ubat utk kuarkan cecair dlm lutut kita..mcm letak minyak griss..hehe. Ubat dh hbs dh so kene beli lain..So far still leh naik tangga mcm biasa..

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers