Pages

Followers

Hari yang ku menanti...

6hb Mac 2011 bersamaan 0/Rabiulakhir/1432 AH.
Nak tengok kalender Islam leh buka di sini Kalender Islam

6hb Mac 2011 di saat BE menanti. Akhirnya kami akan bernikah pada tarikh tersebut. Tak dapat BE katakan betapa syukurnya BE akan bersama dengan si dia..Tak akan BE putus berdoa untuk kebahagiaan kami berdua.

Lima hari lagi BE akan menjadi isteri si dia. Selama 3 tahun 1 Bulan kami couple, 10 Bulan kami bertunang dan lagi 5 hari kite akan bernikah.. BE wat countdown tau.. Sebelum tido mesti BE tengok kalender duk mengira lagi brape hari nak kahwin..Gatainye..Hehe..Tengoklah kat bawah Banner BE tu, ada Countdown lagi..

Be harap semua majlis kite nanti akan berjalan dengan lancar.. Gubahan hantaran BE untuk Azmeer dah siap dah. Mama BE sendiri yang buat. Selepas dah selesai nanti BE upload gambar hantaran ye. Sabar tau.. Lagi berapa hari je.. Huhu ayat tu untuk BE sendiri, xnak nervouse sangat.

Bilik BE dah kosong dah, tinggal almari je. Katil BE dah beli tapi akan dapat hari Isnin depan sebab dorang nak tukar cover katil. Masa BE tengok dia warna putih tp BE nak Brown color matching dengan almari BE. Hmm Isnin depan, BE nak tdo mana ye, bilik dah kosong..Hehe

I can't wait on my Big Day..

~Azmeer~

*Haha..kepala duk ingat kat Azmeer jari BE laju je type nama dia. Sepatutnye nama BE..

~BrightEye~

5 comments:

  1. i feel want to cry.... and i hope time nikah nnt... i x nangis...

    ReplyDelete
  2. skrg pon da feel nk nangis... happy for u, beb..

    ReplyDelete
  3. Catdy: Thanx dear friend..

    ReplyDelete
  4. sayang, abg, dh naik seram sejuk bila tgok bilangan hari tu makin dekat.. :-(

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)