Pages

Followers

Hari nak kerja...


Hari ni BE dah masuk keja.. cuti 8hari..tambah lagi cuti 2 hari MC dapat cuti seminggu.. bukan sengaja BE cuti sakit tau.. BE kene attack asma masa tu. Sepatutnya Khamis lepas BE dah keje tapi BE dalam keadaan sesak nafas. Jam hampir 7.30 pagi BE kejut Azmeer nak g klinik pakai gas.. Dengan kelam kabutnya dia bangun, terus basuh muka tukar baju dan kami terus ke klinik naik kereta. 1st klinik tak bukak lagi.. Pegi lagi satu klinik tu Alhamdulillah klinik dia bukak. Masuk je Azmeer panggil nurse bagi tau yg BE perlukan gas urgent. Then BE terus masuk pakai gas. Hampir 10 min gak la pakai gas tu..Huhu.. Dah macam2 bunyi bila BE bernafas. Dah selesai BE lega tarikh nafas panjanggggg.. Kesian tgk Azmeer duk kelam kabut hari tu..

http://lonelygirlbloggers19.files.wordpress.com/2010/02/hug.jpg
Morning Hug


Hari ni BE rasa cam best sangat.. BE bangun 5.30..siap2 mandi BE kejut Azmeer (Morning Hug) pastu siap2 g keje sama2. Pagi2 jam 6.30 Azmeer & BE g hantar mama Azmeer g keje pastu kami terus ke Putrajaya. Azmeer stop kat R&R Mines, ada org jual nasi lemak kat situ.. BE pun beli utk breakfast. Pedas jgk la sambal dia tapi sedap.. Sampai kat depan opis BE, BE cium tangan Azmeer, and kiss pipi dia.. so sweet kan.. Hehe..

Wish it will all be the same till the rest of my life..


3 comments:

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)