Pages

Followers

BE dalam majalah Wanita

hi readers..
For the 1st time BE dalam majalah..hehe.. Masa tu BE join Dynas Fan Club bersama anak2 yatim dari Sg.Buloh di Sunway Lagoon. Masa tu BE dan yang lain tgk Peter Pan The Musical. BE pegi dgn adik.. Dari jam 3ptg sampai jam 10 mlm kite balik dari sana.. Memang penat tapi best sgt2 masa tu. Harap2 DynasFanClub ada buat gathering lagi.. BE upload gambar dari Blog DynasFanClub. Further info klik sini DynasFanClub .

https://lh6.googleusercontent.com/-tLkYjulypCk/TYsIEP1-DMI/AAAAAAAAEss/gZnj6xzuJPc/s1600/dfc2.JPG
Dynas di cover page Majalah Wanita untuk bulan March 2011

Yang bertudung hijau itu lah saya. (Page 23)
Yang sebelah BE tudung biru coklat tu adk BE.. Nak tgk BE bersama Dynas klik sini With DynasFanClub .


~BrightEye~

5 comments:

  1. waah BE masuk majalah wanita :D

    ReplyDelete
  2. dd dudu: Hehe..dd pun apa kurangnye.. Dapat masuk majalah Jelita.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. baru masuk majalah, t klu kelapangan abg bwk g umah aunty ye, bab ari tu kn uncle amin ckp yg tok tat(ayah dynas) buat kumpul family 2 atau 3 bulan sekali(mcm atuk & opah btu gajah) tapi ramai yg x dtg, t klu kelapangan time tot tat wat abg bwk sayang k, sayang dh jdi family ni kn.. :-)

    ReplyDelete
  4. Sayang BE: ok Thank You Sayang..

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)