Pages

Followers

Giveaway Contengan Cuya

 Assalamualaikum..

Aini baru join GA Cuya..
Quite a talented girl..
Aini yang ada bakat graphic pun tak pandai lukis muka orang ni..
Paling fail tang mata dan hidung... Klau Aini lukis orang Aini prefer muka tu jad kosong..haha

Jom sama-sama join.. 
Macam biasa klik di banner untuk sertai GA Cuya ya

5 OKTOBER HINGGA  19 OKTOBER 2022

Syarat-syaratnya simple je..


1) Wajib Follow blog Cuya
2) Copy banner, tajuk dan backlink ke blog Cuya
3) Copy mana- mana gambar yang Cuya lukis korang rasa korang suka dan paste dekat entri korang.
4) Beritahu sebab kenapa nak menang giveaway ni?
5) Paste link korang di ruang komen entri ni




Syarat No.3: Aini suka lukisan tanpa wajah sebabnya... tukar bahasa jap haha

It shows the secret identity to ourselves that we don't want to express much to people out there. Yes it's true you must show who you are, not what you are but the fact is that we must close our identity secretly to avoid being slandered by someone.

Syarat No.4: So far tak pernah ada digital art untuk diri sendiri.. klau ada luck Aini nak paste kat social media profile..hehehehe

Ok..apa lagi you all jom la join GA Cuya ni..

With Love,
Aini

12 comments:

  1. Terima kasih sebab join! Nanti Cuya update senarai peserta..nantikan :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, nak wish semoga berjaya, Insha Allah akan ada rezeki untuk menang GA yang dianjurkan..

    ReplyDelete
  3. ada dijemput...nak join jugalah bila ada masa

    ReplyDelete
  4. Mudah2an ada rezekinya nanti

    ReplyDelete
  5. ya Allahh akk dh join rupanya..sorry la..kepala tingtong,,,abaikan komen saya sebelum ni...hahaha!

    ReplyDelete
  6. All the best ye Aini..SA blom dpt nak join lagi..Insha'Allah kalau ada kesempatan nak join gak...

    ReplyDelete
  7. Goodluck ! Btw VM follow sini. Salam kenal =)

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya. Mrs. A pun join juga

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)