Pages

Followers

YouTube sendiri

 Assalamualaikum,

Hi guys.. Sunyi blog Aini ni.. dah lama tak online, blogging.. blog walking pun dh lama tak buat.

Anyway..Aini baru start buat YouTube sendiri.. sebenarnya dah lama sangat nak buat tapi macam xtau mcm mana nak mulakan.. Yelah dalam kepala kite fikir ada ke orang nak tengok YouTube kite ni tapi takpe.. Hubby pun bagi green light..dia sendiri suggest untuk Aini create Youtube sendiri,, Kalau u all tengok masih macam budak baru belajar dalam short movie. hehehe..


Baru buat 5 video..hehehe..

Sila2kanlah tengok YouTube kite yang tak seberapa ni ya.. boleh click link YouTube di kotak kanan blog aini.

Aini masih baru belajar nk edit video and intro bagai.. stay tune ok..

Love,
Aini



No comments:

Post a Comment

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)