Pages

Followers

Rezeki ada di mana-mana..

Assalamualaikum,

I taknak mengeluh.. i am sad..truly sad but bila I balik rumah tengok anak, my sadness is gone bit by bit but when I'm alone again i feel sad again.. 

Sejak PKP ni company yang I baru masuk bulan Feb lps raya cina semakin menurun. And on the 19th June my HOD came to see me and tell me a bad news. I dah mcm tak sedap hati since the day my HOD whatsapp kata nk jumpa. Macam ada something tak kene.

And yes, my thoughts were right. I will be terminated and on that very same day he gave me a letter. Yes I was disappointed, i was kindda mad why I so soon especially at this condition. I tak nangis masa tu.. i xnk nangis depan dorang but later when my hubby tanya apa dorang cakap I cried. Ya Allah betapa sedihnya diriku ini..dalam keadaan yang ramai kene buang kerja tak sangka aku pun kene juga. Disebabkan I masih under probation so they decided to terminate me because it would be easier.

Takpe..Allah ada... Allah akan bantu aku.. Rezeki ada di mana-mana..

Bagi yang jadi mangsa macam I ni.. 
I nak you kuatkan hati, banyakkan bersabar dan banyakkan doa..InsyaAllah Allah akan bantu walau apa cara pun.. cepat atau lambat je..yakin la rezeki ada di mana-mana..

With Love,
Aini


No comments:

Post a Comment

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)