Happy Birthday Mama

Assalamualakum,

Selamat tgh hari. mesti readers tgh duk tgk melodi kan..? BE pun tgk gak tp x concentrate sgt sbb tgh layan internet. Esok pada 16hb Januari 2012 adalah hari lahir mama BE yg ke ** tahun.. (sorry its P&C) hehe..

Anyway, BE akan celebrate mlm ni sbb esok balik dr keje tentu penatkan.. so saje nak surprise mama mlm ni.. Hadiah adik BE dh beli.. BE x beli lagi sbb gaji tak masuk lg..hehe tp BE ada lah nak beli something nnt bila dh dpt gaji.. Mlm ni wat simple2 je...family BE je..x jemput sape2 pun..its a very simple party.

Esok dh gaji..cepat lak dpt..sbb chinese new year dh nak dekat dh jd gaji pun dpt cepat.. so nak tunggu gaji bulan depan kene lah control duit ye..hehe.. nak byr hutang tu siap2 asingkan..hehe..

Have a nice weekend.. (^_^)




1 ulasan:

  1. oooh... kim salam kat Mama u... Happy Birthday, moga murah rezeki & sihat selalu...

    BalasPadam

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)