Pages

Followers

Menunggu suami pulang..

Malam ni jam 10mlm, Azmeer lum pulang lagi sbb esok dia ada program di KL..Selagi Azmeer tak pulang lagi, selagi tulah hati BE risau.. Nak sms/call dia nnt takut kaco Azmeer wat keje lak, dlm 2 atau 3 jam BE akan msg dia tanya dh mkn ke blum, ada gak tanya bende lain sbb saje nak bagi Azmeer break jap .. Azmeer klau bz sgt dgn keje dia akan skip makan tp BE akan suruh dia makan jugak..

BE berdoa semoga Allah melindungi Azmeer pulang dgn selamat..  Amin

Miss you dear..

2 comments:

  1. kite penah rase perasaan tu. mmg xlh nk watpe, risauu sgttt mase die g kje malam. huk

    ReplyDelete
  2. dd: tulah kite risau sgt2 kan.. selagi suami x alik lagi, smua bende kite wat x jln..asyik duk pk pasal suami je..huhu..

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)