Pages

Followers

Wedding at Kelab Shah Alam

Assalamualaikum,

Bright Eye dapat pergi ke majlis perkahwinan Wan Shafinas Wan Kamil. Dia aunty pada tunang Bright Eye. Cousin pada Wan Intan Edrinas bt Wan Mokhtar atau yang lebih dikenali Dynas Mokhtar yang berlakon dalam cerita Susuk. Masa tiba di Kelab Shah Alam terserempak dgn Dynas dan suaminya. Ada juga nampak si kenik tgh lena tido di pangkuan ayahnya. Dorang nak pulang ke rumah nak hantar si kenik lepas tu dorang datang balik ke Kelab Shah Alam..

Bila masuk dalam dewan, pengantin dah mula berjumpa dgn rakan and keluarga mereka.. Bright Eye, tunang dan future mother in law.. hehe pergi ke meja makan untuk apa lagi..makan la tp Bright Eye makan buah je sbb makan byk masa kt tmpt 1st kenduri kawin pg tu.

Sempat berjumpa dengan family tunang..Mmg ramai yg amat sgt sampai Bright Eye pun confuse yg ni sape, yg tu sape.. haha.. k la ni gambar yg Bright sempat snap.. Enjoy..



Dynas & myself (i nmpk tembam la plak) 


Nash & Pengantin


Ok, mata dah ngantuk dah..jadi gmbr pun x byk nak upload..huhu..Good nite

~Bright Eye~

4 comments:

  1. uuuu.... dah dekat same tggi...

    ReplyDelete
  2. no matter what dynas tetap tinggi dari i..huhu

    ReplyDelete
  3. So sad i cannot go 23rd nnt... hmmm... kirim salam kat Dynas ye... Snap pic dia bebyk ckit...

    ReplyDelete

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)