Pages

Followers

Invitation For Collaboration

Assalamualaikum,

Ok i got this email today.. urmm actually this blog is just for fun.. suka-suka je nak share story.. xde lah sampai nak dapat ramai follower or otherwise.. doesn't matter for me tho.. Thanx for the invitation by the way.. 

you guys pernah dapat tak..?



Aini pernah dapat dari certain company daripada Zalora dan lain2 pasal fashion pasal lain2 yang Aini pernah share.. and they gave me a voucher.. best mmg best tapi tengok pada kerajinan juga.. Dulu rajin juga mengadap blog2 ni tapi sejak laptop dah nazak kite macam nanti2 lah update.. Ni pun update kt opis sebab bos xde so curi masa sedikit untuk update..hehe..

ok thats all for now..

With Love,
Aini

No comments:

Post a Comment

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)