Pages

Suami buat physiotherapy

Assalamualaikum...
Selamat pagi semua..

Hari ni dgn rasa sedih, BE tak dpt nak teman hubby BE pegi hospital Selayang pagi ni sbb BE keje. Hubby BE ada appointment buat physiotherapy pasal belakang dia (problem at muscle joint). 

Harap physiotherapy dia tak teruk mana daripada dia buat MRI nnt.. MRI ni rasanya lagi kuat dan BE harap2 sgt hubby cepat sembuh seperti biasa. Tak sampai hati tgk dia berjalan dlm keadaan sakit mcm tu.. (~_~)





No comments:

Post a Comment

Thank you for dropping at Aini's blog.

Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For further inquiry kindly email me at noorainimohdhalim@gmail.com

Happy Blogging (^_^)

Followers